• U heeft of kent een groep mensen die Salsa, Bachata of Kizomba willen leren?
  • U wilt een origineel bedrijfsactiviteit of groepsevent organiseren om elkaar eens op een andere manier te leren kennen?
  • U wilt een bedrijfsfeest in tropische sferen?
  • U wilt salsa, bachata of kizomba privéles om snel vooruit te komen of omdat u geen tijd heeft om naar de reguliere lessen te gaan?
  • U wilt uw salsa, bachata of kizomba dansskills verdiepen met de factor gevoel. 
  • BESTELLEN van het boek SALSA! kan via deze link: HIER! Dit boek is een Roman wat gaat over het leven van een Salsa danseres en beschrijft situaties die voorkomen in de salsascene. Het gaat over relaties, oordelen en vooroordelen. IMG 20210906 WA0015

Service Swap kan voor u eventueel een locatie organiseren en de leraar of salsa, bachata of kizomba DJ met muziek regelen. Service Swap heeft de juiste mensen op de juiste plek, wij werken uitsluitend met gekwalificeerde mensen afgestemd op uw wensen.

In de lessen voor bedrijven wordt de connectie gemaakt met NLP/mind en vertaling naar het bedrijfsleven gemaakt, visualisatie-interpretatie-actie-reactie

Service Swap ( Karin) heeft een speciaal lesprogramma ontwikkeld voor  dans wat voor semi-gevorderden dansers is bedoeld,en ingaat op het gevoel, mindset en energie. Ervaring met (salsa,bachata,kizomba) dansen is vereist, hier gaan we dieper in op de vraag waarom het met de ene persoon klikt in het dansen en met de ander niet. Is de ultieme danservaring maakbaar? We dansen hierbij close in paren.En gaan met oefeningen ervaren hoe het hoofd en de mindset ons beinvloeden in de dans. (Er worden hierbij geen nieuwe dansmoves geleerd)


Ben jij als gevorderde salsa, bachata of kizomba danser toe aan meer connectie met gevoel op de  dansvloer? 

Service Swap Dance Connect mindset program Uitleg. (  ook voor dansscholen als gastworkshop te boeken)

 

Wat is het?

Dansen vanuit het gevoel en met verschillende ‘mindsets’. Door oefeningen erachter te komen dat het meest fijne dansje grotendeels maakbaar is. Met de juiste instelling en houding.

 

Voor wie?

Voor iedereen die al enige jaren Salsa, Bachata of Kizomba danst, en die wat verdieping op gevoelsbasis zoekt.

 

Wat is het ?

 

Er wordt geoefend met connectie, balans , leiding en volgen maar ook gaan we oefeningen doen die jou laten ervaren wat het is wanneer je met een andere ‘mindset ‘ gaat dansen. Het dansen zelf wordt afgewisseld met korte suggestie perioden ,mediatie, waarin de mindset wordt aangegeven.

-De vragen die wij als dansers ons wel eens stellen zijn:

 

-Waarom dans je met de ene persoon makkelijker als met de ander?

 

- Waarom voel je de ene persoon beter aan dan de ander?

 

- Waarom heb je wel eens je avond niet en lijkt alles tegen te zitten? Niemand lijkt met jou te willen dansen , of diegene die wel met jou willen dansen zie jij eigenlijk niet zitten.

 

 -Waarom heb je soms of vaak een miscommunicatie met iemand tijdens het dansen, wat gebeurd er dan?

 

- Wat zijn de bewuste of onbewuste signalen die iemand opvangt of uitzend?

Het verschil daadwerkelijk te ervaren op gevoelsniveau voor zowel de man als voor de vrouw is. Dat verschil kan in alles zitten. In de houding, in de manier van vasthouden, leiden of volgen en op dieper niveau de energie en uitwisseling daarvan.Ik laat door het doen van deze oefeningen je begrijpen waarom het soms niet lekker loopt en wat jij er zelf aan kan doen.

 

De energie die je zelf uitzend en de reactie van de ander op jouw energie en de “mindset “van jezelf is daar belangrijk in. Deze kunnen ervoor zorgen, datje een “oké “dans krijgt, niet goed niet slecht soms ook met leuke moves en plezier maar gewoon niets bijzonders. En soms ook een regelrechte frustratie waarbij de man het voor de vrouw niet goed kan doen en er te hard en te onrustig geleid wordt. Maar soms ook een fantastische synergie en dans en op dieper niveau krijgt .zelfs een complete meditatie op de dansvloer, een totaal samenspel van energie uitwisselingen en opgaan in de muziek. Het kan zelfs zo zijn dat je met dezelfde persoon tijdens een andere keer dansen die ervaring weer niet hebt. Hoe kan dat??

Daar gaan we het in deze workshop over hebben, de ervaringen van jullie als dansers en feedback op dit nieuwe programma neem ik graag ook mee in het ontwikkelen van het verdere lesprogramma.De mogelijkheden zijn enorm. Dit is al mogelijk vanaf 1,5 uur tot 4 uur(privé) les op locatie. Verder is een Salsa, Bachata, Kizomba, tropische DJ, die voor de rest van de avond de muziek verzorgt, ook mogelijk (evt. met dansshow).

Neem nu contact met mij op voor de mogelijkheden

Contact gegevens

Karin van Nieuwenhuizen
Mercuriusstraat 1
1561PM Krommenie
  06 45200726
 karin@service-swap.nl
© '20 - Service Swap | Voorwaarden | Proclaimer | Google Business | Realisatie Qarpa Solutions