Wie is zij? En wat heeft ze gedaan in het verleden? Waarom doet zij dit?

“Zij” is Karin van Nieuwenhuizen, van huis uit al een ondernemend meisje. Haar overgrootouders hadden een drogisterij , opa en oma hadden een bakkerij, haar tante en nicht op dit moment nog een woninginrichtingszaak. Ook was zij een meisje die op haar 8ste met haar vriendinnen oud speelgoed ophaalde, opknapte en weer verkocht. Compleet met zelfgemaakte posters/folders en een “echte winkel “(leegstaand winkelpand van een oma van een vriendinnetje) en een succesvolle verkoopdag was het gevolg.

Verder organiseerde Karin op jonge leeftijd (16 jaar) een grootse modeshow samen met een team van vrijwilligers. Het plan schreef Karin en het resultaat was een modeshow waar 6 winkeliers: 4 modewinkels, 1 sieraden- en 1 schoenenwinkel aan meededen.

3 kapsters verrichten op het podium hun werk, 3 visagisten achter het podium, 2 zangers voor entertainment in de pauze.

Een groep van 7 vrijwilligers voerden het plan samen met haar uit. Het was een groot succes in die tijd, zonder sociale media, met een opkomst van meer dan 200 mensen welk grotendeels moesten staan wegens drukte.

Op 19 jarige leeftijd kwam ze een geschikte partner tegen en kreeg twee kids, met deze partner is Karin in 1994 een garagebedrijf (Verpalen Car service) gestart. De bedoeling was dat hij deze zaak zou draaien.

Karin zette haar eigen onderneming Karin's Knipservice op, een ambulante kappersdienst.

In 2005 word die onderneming opgenomen onder de Garage KvK omdat dat haar tijd opslokte, daar waren alle niet technische taken haar verantwoordelijkheid. Deze zaak wordt na enkele jaren in 2006 uitgebreid met een KTM dealerschap (Verpalen Car Service) werd Verpalen Auto, Motorservice ) wat weer meer dynamiek met zich meebracht.

Het aantal personeelsleden is dan 5; 2 in de motorenwerkplaats, 2 in de autowerkplaats en 1 op de receptie. De verkoop van motoren werd ook onderdeel van Karin haar takenpakket. Op de motorbeurs en bij de BOVAG-events werd ze vaste gast en graag gezien. Vele trainingen en workshops werden gevolgd en vele topsprekers aangehoord. Ondertussen heeft ze een hond getraind, 2 kids opgevoed en 10 jaar aan toneel gedaan, waaronder ook in het bestuur gezeten. En daarna in 2000 is ze begonnen met het volgen van Salsalessen, later Bachata en Kizomba. Elk weekend wordt er gedanst voor de ontspanning.

12,5 jaar is KTM deel van het leven geweest daarna werd het “te veel “en “te gek”. Zowel Karin als haar partner kregen te maken met een burn-out, het werd tijd om het roer om te gooien. De relatie strandde na 32 jaar, KTM werd de deur uitgezet, en allebei namen een time out.

Karin zag in november 2018 de ruimte om haar eigen creatieve geest te gebruiken om haar eigen bedrijf te starten, Service Swap, als paraplu voor de werkzaamheden waar haar passie naar voren komt. De dingen waar ze energie van krijgt.

Het verbinden van mensen is haar grootste troef. De openheid en het makkelijk contact leggen met haar, is wat nodig is om te verbinden. Ze is dienstbaar, denkt als een ondernemer en dus wat verder door dan standaard. Verder is ze accuraat in aanpak en duidelijk in rapportages. Ziet processen door en brengt verbeteringen aan waar mogelijk.

“Ze kan wat arrogant overkomen, maar dat komt vooral omdat haar hoofd niet stil staat, maar al denkt aan de volgende te nemen stap.”

Dat is tevens haar valkuil en daarom is naast het dansen, yoga, mindfullness en mediteren nu ook voor haar een must in haar vrije tijd.
Graag bespreek ik vrijblijvend de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie

Contact gegevens

Karin van Nieuwenhuizen
Mercuriusstraat 1
1561PM Krommenie
  06 45200726
 karin@service-swap.nl
© '20 - Service Swap | Voorwaarden | Proclaimer | Google Business | Realisatie Qarpa Solutions